home

vrijstaande woning(en) in het wilgenrijk
we mochten voor drie gezinnen drie fraaie ontwerpen maken en realiseren met hen

vrijstaande_woningen_wilgenrijk
Op een mooie locatie aan het water in Wilgenrijk te Maassluis hebben drie gezinnen, kort na elkaar, en ieder met hun eigen wensen, referenties en inspiratie, ons in 2022 gevraagd voor hen een woning te ontwerpen. Tussen de anderhalf en twee jaar later zijn de woningen, van aankoop van het kavel tot oplevering, gerealiseerd.

Bovenstaande foto laat mooi zien hoe een proces samen met de opdrachtgevers leidt tot een woning die een eigen identiteit toont, passend bij die opdrachtgevers. En daar vandaan zijn we destijds ook gestart met ontwerpen. Wij denken dat je ondanks de verschillen ook kunt zien dat wij alle drie de woningen hebben ontworpen, maar ook hebben uitgewerkt en bouwbegeleiding hebben gedaan tot aan de oplevering. Zo herkent u hopelijk / wellicht de aandacht voor zicht en licht, de oriëntatie en posities op de kavels (wat ook nog deels bepaald kon worden en waar wij tegen het kavelpaspoort in voor een zuidwest tuin zijn gegaan), en veel liefde in de materiaalkeuzes en uitwerking in de detaillering.

eerste_paal_vrijstaande_woningen_wilgenrijk de opeenvolgende eerste paal momenten als echte start van de bouw

woningen_wilgenrijk_1 eerste beeld van de fraaie gezinswoning met eiken spanten en rieten kap

woningen_wilgenrijk_2 eerste beeld van zon-en-zicht gezinswoning

woningen_wilgenrijk_3 eerste beeld van de mooie gezinswoning onder markante kap

We gaan zeker meer beelden delen in de nabije toekomst, maar voor nu vast bij deze de eerste informatie die we al wel op ons blog hebben gedeeld op deze pagina. Hieronder volgt nog meer algemene informatie.

De drie woningen zijn onderdeel van de ontwikkeling fase Glinster te Wilgenrijk, Maassluis:


Voor meer algemene informatie en de officiële website kunt u naar deze Wilgenrijk website.Er is ook een speciale pagina op omnze website met informatie over het ontwerp proces, bouwkosten en onze visie op het ontwerpen en realiseren van vrijstaande woningen, voor de link klikt u hier.

Tot slot kunt u hier klikken voor de link naar een overzicht van diverse projecten die wij hebben ontworpen.