home

mooie en verrassende aansluiting in baksteen bij de originele jaren 30 woning // interieur en uitbreiding
Hilversum

architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_1
De jaren 30 woning is volledig verbouwd van binnen waarbij een mooi passend en stijlvol interieur is ontstaan. Aan de achterzijde hebben we een uitbreiding ontworpen waarbij we gezocht hebben naar een eigentijdse aanbouw die aansluit bij de kwaliteiten van de jaren 30 woning.

Met overstekken, doorkijkjes en verhoudingen ontstaat de speelsheid en ruimtelijkheid. De details, met passende oorspronkelijke materialen, waarbij we hebben gezocht naar strakke en nette aansluitingen maken het een mooi geheel.

© Studio de Nooyer
klik om terug te gaan naar het projecten overzicht
architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_02 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_03 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_04 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_05 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_06 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_07 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_08 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_09 architect_architect_bakstenen_uitbreiding_aanbouw_jaren_30_10