home
SELECTIE PROJECTEN DERKSEN|WINDT ARCHITECTEN

Het is mooi te zien dat het nastreven van het realiseren van onze visie de afgelopen jaren tot, in onze ogen, fraaie en uiteenlopende projecten en onderzoeken heeft mogen leiden. De opgaven zijn zeer divers en variëren van nieuwbouw villa's en ontwerpen van de openbare ruimte tot aan- en verbouwingen en scholen. Onze opdrachtgevers komen dan ook uit diverse hoeken en wij mogen opdrachten doen voor particulieren, maar ook voor ondernemers, besturen, ontwikkelaars en gemeenten. Ons doel is die opdrachtgever te voorzien van, en soms te verrassen met, een ontwerp waar deze het gevoel bij krijgt dat het ontwerp is wat de opdrachtgever echt wil. Soms zonder dat de opdrachtgever zich dat ontwerp kon voorstellen. Hierbij zijn een aantal thema's belangrijk voor ons. Thema's die echt een rol spelen in onze ontwerpen. Op de voor - en onderzoek pagina vindt u meer hierover.

Hier vind u een selectie van door ons ontworpen projecten (u kunt naar beneden scrollen of op één van onderstaande foto's klikken). Speciaal voor particuliere opdrachtgevers hebben wij een pagina met meer informatie toegespitst op PO en CPO, hiervoor kunt u hier (link) klikken.

uitbreiding binnen buiten uitbreiding woning amsterdam stationsplein Haarlem pompgemaal plein daglichtwoning cafetaria ruyven villa aan het spaarne city cycling centre Oslo plein amsterdam renovatie enka ede building for bouwkunde verbouwing huis in bos ondergronds theater haarlem villa in het groen
Architectenbureau
derksen windt architecten

Abraham Kuyperlaan 102-a
3038 PP Rotterdam
link google maps

Herenweg 115
2105 MG Heemstede
link google maps

+316 4258 6644 (Derksen)
+316 2456 1739 (Windt)
mail@derksenwindt.nl

twitter @derksenwindt
fb derksen|windt architecten
linkedin Jeroen Derksen
linkedin David Windt