home

INTERIOR AND EXTENSION HOUSE
Amsterdam

The clients asked derksen | windt architecten to make a design for their house in Amsterdam, work out the plans and manage the process until its completion. They live in a beautiful pre-war building block with a large courtyard filled with backyards. The large backyard was the ideal opportunity to transform the double ground level apartments into a family home.

Together with the clients we composed the program that consisted of a lot of bedrooms, a large bathroom, a spacious well-lit living room/kitchen and a fitting entrance. This has all come together into the final design where all the client wishes were optimized.

© Fotografie Studio de Nooyer / derksen|windt architecten.
click to go back to projects overview
architect_uitbouw_uitbreiding_woning_amsterdam_0 architect_uitbouw_uitbreiding_woning_amsterdam_1 architect_uitbouw_uitbreiding_woning_amsterdam_2 architect_uitbouw_uitbreiding_woning_amsterdam_3 architect_uitbouw_uitbreiding_woning_amsterdam_4 architect_uitbouw_uitbreiding_woning_amsterdam_5